Siirry pääsisältöön

Boostia sitoumusviestintään

Uutinen

BSAG:lle on tehty vuosien varrella lähes 300 sitoumusta. Jokainen sitoumuksen tekijä tekee arvokasta työtä omalla alueellaan. Ja haluamme muistuttaa, että hyvästä työstä kannattaa myös kertoa!

BSAG on tehnyt sitoumuksen tekijöilleen oman logon, josta sitoumuksen tekijän tunnistaa ja jonka voi aina tuoda esille sitoumuksesta puhuttaessa. Jos logo on päässyt unohtumaan sen voi ladata uudelleen tästä: BSAG Commitment Maker logo.png

Tämän lisäksi teimme keväällä järjestettyyn sitoumuksen tekijöiden viestintäaamuun sitoumusviestinnän työkalulaatikon josta löytyy helppoja vinkkejä ja ohjeita tehokkaaseen sitoumusviestintään.

Tässä viestinnän työkalupakki: A toolkit for Commitment Communications.pdf

BSAG:n työ perustuu rakentavaan yhteistyöhön yhteiskunnan eri osa-alueiden kanssa, mukaan lukien korkein poliittinen taso, viranomaiset, yksityissektori ja yritykset. Baltic Sea Action Groupille sitoumuksen tekijät ovat ensiarvoisen tärkeässä roolissa. Yhden organisaation vaikuttamismahdollisuudet ovat rajalliset, mutta joukkovoimalla huomattavia muutoksia voidaan  saada aikaan.

commitment maker logo

Lue myös

Lue lisää
image/svg+xml