Siirry pääsisältöön

BSAG ja Assai yhteistyöhön varainhankinnassa

Uutinen

BSAG ja Assai ovat solmineet yhteistyösopimuksen koskien Assain kiinteistötoimintaa. Assai Commercial lahjoittaa osan peruskorjattavasta Helsingin Sörnäisissä sijaitsevasta yrityskiinteistö Valaan vuokratuotoista BSAG:n Itämeri-työhön. Kiinteistössä on noin 4500m2 toimitiloja ja jokaisesta hankkeessa vuokrattavasta neliöstä Assai lahjoittaa 2 euroa BSAG:lle. Lisäksi Assai selvittää samaa mahdollisuutta myös koskien muita yrityksen omistuksessa olevia kiinteistöjä.

”BSAG:n toiminnan jatkuvuuden kannalta yritysyhteistyökumppanit ja niiden tekemät lahjoitukset ovat tärkeässä asemassa. BSAG:n ja Assain välinen yhteistyö tuo Itämeri-työtä näkyviin uudenlaisessa ympäristössä”, toteaa BSAG:n toimitusjohtaja Johan Schmidt.

”Assai Commercialin näkökulmasta on ilo olla mukana tukemassa tärkeää asiaa. Uskomme tämän tuovan myös positiivista näkyvyyttä kiinteistöillemme”, kommentoi Assai Commercialin toimitusjohtaja Otso Halsti.

Assai on vuonna 1997 perustettu avainhenkilöiden omistama sijoitusyhtiö, joka keskittyy kiinteistösijoittamiseen ja -kehittämiseen.

Lue myös

Lue lisää
image/svg+xml