Siirry pääsisältöön

BSAG ja suomalainen mobiilikanava Cardu yhteistyöhön

Uutinen

BSAG aloittaa yhteistyön yrityksille ja järjestöille markkinointikanavaa kännykkään tarjoavan Cardun kanssa. Suomalaisen Cardun ydinajatuksena on koota yhteen etusetelit sekä kanta-asiakas- ja jäsenedut, ja korvata näin lompakosta tilaa vievät ja ympäristön kannalta ongelmalliset muovikortit.

Itämerestä kiinnostuneet käyttäjät löytävät BSAG:n Cardu-sovelluksesta hakemalla sitä nimellä Baltic Sea Action Group. Virtuaalisen BSAG-kortin kautta on mahdollista saada uusimmat uutiset BSAG:n toiminnasta, minkä lisäksi se tarjoaa helpon väylän lahjoittaa BSAG:n Itämeri-työhön.

”Cardun avulla BSAG voi tuoda Itämeri- ja ilmastotyötä esiin yli 320 000 uudelle ihmiselle. Näin voimme viestiä aiempaa paremmin myös kuluttajien suuntaan”, kertoo BSAG:n toimitusjohtaja Johan Schmidt.

”Maailmamme on hukkumassa muoviin. Viestinnällisten hyötyjen lisäksi Cardun käyttö vähentää muovin määrää ja siten ympäristökuormitusta. Cardu-sovelluksen ja muidenkin korttien lataaminen on ekoteko: olet mukana korvaamassa kestävällä tavalla yli 70 miljardia ympäristöä saastuttavaa muovikorttia, joiden painamisesta ja lähettämisestä myös jää huikea turha hiilijalanjälki”, muistuttaa Cardun toimitusjohtaja Sami Nousiainen.

Cardu-sovelluksen voi ladata ilmaiseksi Androidin ja Applen sovelluskaupoista.

Lue myös

Lue lisää
image/svg+xml