Siirry pääsisältöön

Vastaa kyselyyn ja vaikuta Carbon Action Svenskfinland -tapahtumien ja materiaalien aiheisiin

Uutinen Uudistava maatalous

Tervetuloa kaikki Suomen ruotsinkieliset maanviljelijät vastaamaan kyselyymme koskien kiinnostusta maaperän kunnosta! Vastaamalla voit viljelijänä vaikuttaa Carbon Action Svenskfinland -hankkeen tuottamien tapahtumien ja materiaalien painopisteisiin ja teemoihin. Vastaa kyselyyn viimeistään 31.8.2020.

Kyselyyn vastaaminen kestää noin 10 minuuttia. Käsittelemme vastaukset täysin nimettöminä. Kyselyyn vastaamalla voi osallistua Ammeenmäki Oy:n FieldScout SoilStik pH-mittarin arvontaan. Arvo n. 155 euroa.

Kyselyn tuloksia käytetään Carbon Action Svenskfinland -hankkeen suunnittelussa. Tulosta voidaan käyttää myös hankkeen viestinnässä, sen arvioinnissa ja tutkimustarkoituksiin.

Carbon Action Svenskfinland -hankkeen tavoite on tukea viljelijöitä viljelymaan hyvinvoinnista huolehtimisessa, hiilen varastoinnissa maaperään ja samaan aikaan paremman sadon saamisessa eri sääolosuhteissa.

Carbon Action Svenskfinland on osa Carbon Action -alustaa, jonka on perustanut Baltic Sea Action Group (BSAG). Ruotsinkielisen osahankken rahoittavat Svenska lantbruksproducenternas centralförbund SLC, Stiftelsen Finlandssvenska Jordfonden ja Svenska kulturfonden.

Vastaa kyselyyn täällä

Kiitos vastauksestasi!

Lisätietoja kyselystä ja Carbon Action Svenskfinland -hankkeesta:

Anne Antman
projektijohtaja
anne.antman@bsag.fi
puh. 040 650 3690

Lue myös

Lue lisää
image/svg+xml