Siirry pääsisältöön

Carbon Action -yritysalusta on nyt saatu polkaistua käyntiin!

Blogi Carbon Action

Carbon Action on herättänyt ilahduttavan paljon kiinnostusta myös yritysten joukossa ja meillä on jo kolme hienoa kumppania hankkeessa mukana. Tervetuloa Altia, S-ryhmä ja Valio! Uusia yrityksiä on myös tulossa mukaan, joten pysy kuulolla!

Yrityksillä on keskeinen portinvartijan rooli Carbon Actionissa. Samoin kuin muut Carbon Action -alustan toimijat, ilman yritysten osallistumista ei hankkeen kunnianhimoisia tavoitteita voida saavuttaa. Carbon Actionin tehtäväkenttä on niin haastava, ettei kukaan voisi selvitä siitä yksin. Hankkeen keskiössä onkin monitoimijayhteistyö, jossa lopputulos on enemmän kuin osiensa summa.

Liiketoiminnalla on erityisen hyvät mahdollisuudet nopeuttaa tarvittavien muutosten aikaansaamista ja viedä viestiä kuluttajille. Carbon Action lisää myös ymmärrystä esimerkiksi kestävästä ruokaketjusta, jolloin koko ketjun toiminta paranee ja loppuasiakas hyötyy paremmista tuotteista. Myös tutkijat tarvitsevat yritysten apua ja laajaa kokemuspohjaa, jotta tiede voisi tuottaa käytännössä toteutettavia ratkaisuja.

Yritysten oma toiminta Carbon Actionissa voi olla esimerkiksi hiiliviljelykäytäntöjen vieminen hankintakriteereihin, viljelijöiden ja työntekijöiden kouluttaminen, tuotteiden muokkaaminen kestävämmiksi tai kuluttajaviestintä. Myös lahjoitukset ovat aina tervetulleita, koska hankkeessa tulee jatkuvasti uutta.

Yritys voi siis monella tavalla vauhdittaa hiilensidontaa, parantaa luonnon monimuotoisuutta ja vähentää vesistöjen ravinnekuormaa.

Toivotammekin myös uudet yritykset mukaan hankkeeseemme! Ole yhteydessä, jos haluat kuulla lisää!

Michaela Ramm-Schmidt
Johtaja, yritysyhteistyö
michaela.ramm-schmidt@bsag.fi
040 525 0509

Lue myös

Lue lisää
image/svg+xml