Siirry pääsisältöön

DROPP ja Guardian of the Baltic Sea järjestivät hyväntekeväisyysillallisen Itämeren hyväksi

Uutinen

BSAG:n pitkäaikaiset sitoumuksentekijät DROPP ja GBS järjestivät Itämeren aarteet hyväntekeväisyysillallisen 31.5 ravintola Uunisaaressa. Paikalle saapui yhteensä liki 80 Itämeren ystävää ja illan aikana kerättiin 1750 euroa Itämeren suojeluun. Summa lahjoitetaan kokonaisuudessaan BSAG:lle.

Järjestäjien halusivat tarjota sidosryhmille ja asiakkaille mieleenpainuvan tapahtuman, jonka keskiössä on Itämeri. Tavoitteena oli yhdistää tilaisuuteen asiantuntijan puheenvuoro Itämerestä, tuoda näkyvyyttä Itämeren suojelulle ja samalla kerätä suuremman kertaluontoisen lahjoituksen pääyhteistyökumppani BSAG:lle.

Tilaisuudessa kuultiin puheenvuorot BSAG:n perustajalta ja hallituksen puheenjohtaja Saara Kankaanrinnalta sekä Suomen ympäristökeskuksen kehittämispäällikkö Juha Flinkmanilta, joka kertoi Itämeren uusimmat kuulumiset.

Tapahtumassa tarjoiltiin Itämeri-ystävällinen kesämenu. Kaikki illan tarjoilut valittiin niin, että ne kuormittaisivat Itämerta mahdollisimman vähän. Tarjolla olikin runsaasti kauden kasviksia ja villikalaa.

 

Lue lisää.

Lue myös

Lue lisää
image/svg+xml