Siirry pääsisältöön

DROPPilta 6841 euroa BSAG:n Itämeri-työhön

Uutinen

DROPP lahjoitti vuoden 2018 myynnistään Itämerelle 10 000 euroa. 5000 euroa lahjoitettiin BSAG:n Itämeri-työhön, ja toinen 5000 euroa Helsingin yliopiston MONICOAST-rannikkotutkimusprojektille. Lisäksi Partioaitta lahjoittaa BSAG:lle 1181 euroa, ja Ruohonjuuri 660 euroa yhteensä 427 myydystä SIGG x DROPP -kestojuomapullosta.

DROPPin yhteistyö BSAG:n kanssa on jatkunut jo 5 vuotta. DROPPin tavoitteena on tarjota kuluttajille ympäristön kannalta kestävämpi vaihtoehto virvoitusjuomille ja muille lähdevesille. Myyntituotot käytetään Itämeren pelastustyöhön.

”Vuonna 2019 BSAG jatkaa työtään kestävämmän maatalouden, ravinteiden kierrätyksen ja ilmastonmuutoksen vastaisen taistelun parissa, Itämeren ja luonnon monimuotoisuuden hyväksi. DROPPin lahjoitus on osaltaan mahdollistamassa tätä työtä”, iloitsee BSAG:n toimitusjohtaja Johan Schmidt.

”Olemme DROPPilla tyytyväisiä voidessamme tukea BSAG:n ja MONICOASTin työtä. Tänä vuonna valikoimassa on sekä DROPP -lähdevesi että kupliva lähdevesi. Tavoitteena on myös luoda ratkaisuja, jonka avulla voimme tarjota virkistävää juotavaa yhä kestävämmällä tavalla”, sanoo DROPPin kaupallinen johtaja Heidi Nielsen.

Lue myös

Lue lisää
image/svg+xml