Siirry pääsisältöön

Hankkija tarttuu Itämeri-sitoumuksessaan tuotekehitykseen ja rakentaa uutta yhteistyötä

Uutinen Yritysyhteistyö

Mitä tarvitaan, että uudistavasti tuotettu ruoka päätyy pellolta pöytään meidän kaikkien lautasille saakka? Ainakin uutta ja ennakkoluulotonta yhteistyötä ruokaketjun yritysten kesken. Yksi avainpelaaja on Suomen suurin maatalousalan toimija Hankkija.

Nurmi Hankkija

Uunituoreessa Itämeri-sitoumuksessaan Hankkija sitoutuu edistämään uudistavaa viljelyä erityisesti täsmäviljelyllä ja tarjoamalla koulutusta henkilökunnalleen ja asiakkailleen. Hankkijan suunnitelmissa yritysten välisessä yhteistyössä syntyvät esimerkiksi uudistavasti viljellyt rehuseokset ja ravinteiden kiertotaloutta hyödyntävät ratkaisut. Hankkija tulee sitoumuksellaan mukaan Carbon Action -yritysalustalle.

”Olemme omassa tuote- ja palvelukehityksessämme löytäneet erinomaisia moderniin teknologiaan perustuvia ratkaisuja, joilla on selkeä vaikutus eri tuotantosuuntien ympäristötehokkuuteen. Carbon Action yhteistyö auttaa meitä tuomaan osaamistamme entistä paremmin ja tehokkaammin laajempaan käyttöön meille kaikille yhteisten päämäärien eteen. Odotamme innolla, että voimme tehdä yhteistyötä Itämeren ja ympäristömme hyväksi niin uusien kuin vanhojenkin kumppaneidemme kanssa,” kertoo Hankkijan vastuullisuustyön koordinaattori Lumi Parviainen.

”Olemme erityisen iloisia Hankkijan valmiudesta tarttua yhteiseen tuotekehitystyöhön Carbon Action -yritysalustalla. Lisäksi Hankkijan osaaminen täsmäviljelyssä ja mittaustekniikassa on iso mahdollisuus vahvistaa uudistavaa viljelyä,” sanoo BSAG:n johtava asiantuntija Michaela Ramm-Schmidt.

Ohrapelto
Kuva: Hankkija Oy

Kattavassa sitoumuksessaan Hankkija keskittyy edistämään maan kasvukunnon mittaamista ja parantamista sekä uudistavan viljelyn periaatteita ja ympäristökuormituksen vähentämistä. Lisäksi Hankkija kehittää valikoimaansa tukemaan maaperä- ja kasvinviljelytiedon käyttämistä entistä laajemmin viljelyssä.

OTA YHTEYTTÄ

Irina Niinivaara

Yritysyhteistyöpäällikkö

+358 40 664 1625

irina.niinivaara@bsag.fi

Lue myös

Lue lisää
image/svg+xml