Siirry pääsisältöön

Itämeren eliöt pääosassa BSAG:n joulukampanjassa

Uutinen Merellinen suojelu

Baltic Sea Action Groupin perinteinen joulukampanja on käynnistynyt jälleen. Tänä vuonna kampanjan tähtinä loistavat Itämeren pinnan alla elävät kallisarvoiset eliöt, ja teemana onkin Eläköön Itämeri! BSAG:n joulukampanja tarjoaa yrityksille mahdollisuuden käyttää joululahjarahansa tavaroiden sijasta Itämeren pelastustyöhön.

Luonnon monimuotoisuuden köyhtyminen on maailmanlaajuinen uhka, joka koskettaa myös Itämerta. Eläköön Itämeri -kampanjassa halutaan nostaa esiin Itämeren kauneus ja erityisyys, sekä meren asukkaat ja niiden tulevaisuuden turvaaminen. Itämeressä vedenalaista monimuotoisuutta uhkaavat etenkin rehevöityminen, ilmastonmuutos sekä erilaiset ihmispaineet.

”Itämeren huono ekologinen tila on hyvin tiedossa. Eläköön Itämeri -kampanjalla haluamme muistuttaa, että meri on ongelmistaan huolimatta myös kaunis ja ainutlaatuinen, eikä peli sen pelastamiseksi ole menetetty! BSAG tekee töitä rehevöitymisen ja ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi, sekä vedenalaisen luonnon monimuotoisuuden suojelun edesauttamiseksi. Tukemalla BSAG:n työtä yritykset voivat omalta osaltaan auttaa Itämerta ja sen eliöitä”, kertoo BSAG:n toimitusjohtaja Michaela Ramm-Schmidt.

Kampanjaan Itämeren monimuotoisuutta edustamaan valikoituivat pyöriäinen, turska, kuha, kampela, hauki, siika, ahven, sinisimpukka, korvameduusa, silakka ja rakkohauru. Kaikki lajit on esitelty erikseen kampanjasivulla. Jokaista lahjoitussummaa vastaa jokin edellämainituista eliöistä, joka tulee etusivulle näkyviin yhdessä lahjoittaneen yrityksen logon kanssa. Mitä enemmän lahjoituksia kampanja kerää, sitä eloisammaksi kampanjasivu muuttuu!

Kampanjasivunäkyvyyden lisäksi lahjoittaneet yritykset saavat viestintämateriaalia, jolla he voivat tiedottaa lahjoituksesta yhteistyökumppaneilleen esimerkiksi sosiaalisessa mediassa. Materiaalien määrä riippuu lahjoitetun summan suuruudesta. Kaikki lahjoittaneet voivat myös halutessaan osallistua alkuvuodesta järjestettävään Itämeri-iltaan.

Joulukampanjasivu löytyy osoitteesta www.joululahjaitamerelle.fi.

Lue myös

Lue lisää
image/svg+xml