Siirry pääsisältöön

Hae! Itämeren suojelun koordinaattori Baltic Sea Action Groupiin

Uutinen

Kunnianhimoltaan – ja saavutuksiltaan – suuri, mutta kooltaan ketterän pieni säätiömme hakee ammattitaitoista ja innokasta osaajaa edistämään yksityisten merialueiden suojelua Itämerellä.

Säätiön päämäärä on Itämeren hyvän ekologisen tilan palauttaminen. Teemme yhteistyötä yritysten, päättäjien, tieteen ja viranomaisten kanssa ennakkoluulottomasti ja kokoamme yhteen kaikki Itämeren pelastamiseen tarvittavat tahot.

Työssämme yhdistyvät vesistökysymykset, ilmastonmuutos, biodiversiteettikriisi ja maaperän hyvinvointi. Teemme töitä kestävän ruokaketjun edistämiseksi, meriliikenteen päästöjen vähentämiseksi ja vedenalaisen luonnon suojelemiseksi.

Ratkaisukeskeisyydellä ja suurella verkostollamme saamme tarvittaviin toimiin laajuutta ja nopeutta. Tämä on säätiömme vaikuttavuuden ydin.

Haluatko käyttää osaamistasi suojellaksesi Itämeren luonnon monimuotoisuutta? Haemme nyt mahtavaan joukkoomme rautaista Itämeren luonnon asiantuntijaa, joka osaa rakentaa verkostoja ja edistää konkreettisesti Itämeren suojelua.

Toimenkuva

Toivomme sinulta:

Lisäksi toivomme:

Tule tekemään kanssamme merkityksellistä ja monipuolista työtä, jossa pääset vaikuttamaan sekä työnkuvaasi että ympäristön tilaan! Toimimme lahjoitusvaroilla, joten palkkatasomme on maltillinen. Työyhteisö on monipuolinen, täydellä sydämellä merkitykselliseen työhön sitoutunut asiantuntijayhteisö.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Ajankohta: Haastattelut tammikuun alussa, ja aloitus alkuvuonna, määräaikainen työsuhde on voimassa 31.12.2022 asti. Jatko on mahdollinen, riippuen hankkeen rahoituksesta ja sen tarpeista

Hakemukset palkkatoiveineen 22.12.2021 mennessä sähköpostilla osoitteeseen anna.klemela@bsag.fi.

 

Lisätietoja:

Projektipäällikkö Anna Klemelä, anna.klemela@bsag.fi, p. +358 44 3767511

Sisältöjohtaja Laura Höijer, laura.hoijer@bsag.fi, p. +358 50 5862680

Soittoajat Lauralle:

13.12 klo 14-16

14.12. klo 14-16

16.12. klo 16-17

 

Lisätietoa BSAG:sta ja Elävä Itämeri -kokonaisuudesta sekä uudesta LIFE Biodiversea -hankkeesta:

www.bsag.fi,

https://www.bsag.fi/fi/toiminta/elava-itameri/

Elävä Itämeri -hankkeen tuore blogi: https://www.bsag.fi/fi/elava-itameri-kuluneen-vuoden-tunnelmia-ja-tulevan-vuoden-suunnitelmia/

Tiedote LIFE -hankkeesta: https://www.bsag.fi/fi/life-ip-biodiversea-hanke-kaynnistyy/

Lue myös

Lue lisää
image/svg+xml