Siirry pääsisältöön

Itämeri etsii viestintäjohtajaa

Uutinen

Oletko inspiroiva viestijä, joka omaksuu nopeasti uudet asiat ja löytää raikkaita näkökulmia vanhoihin? Itämeri ja kunnianhimoinen säätiömme Baltic Sea Action Group etsii viestintäjohtajaa, jolla on terävät hoksottimet, aito kiinnostus vaikuttaa luonnon tilaan sekä peloton suhtautuminen haasteisiin.

Baltic Sea Action Groupin päämäärä on Itämeren hyvän ekologisen tilan palauttaminen. Teemme yhteistyötä mm. yritysten, päättäjien, tutkijoiden, viljelijöiden ja viranomaisten kanssa. Kokoamme ennakkoluulottomasti yhteen kaikki Itämeren pelastamiseen tarvittavat tahot.

Etsimme joukkoomme viestintäjohtajaa, jolla on monipuolinen ammattitaito viestijänä ja viestinnän kehittäjänä.  Odotamme vankkaa kokemusta monikanavaisesta viestinnästä, ymmärrystä viestinnän johtamisesta ja mediasuhteiden rakentamisesta.

Kokemuksesi voi olla painottunut markkinointiviestintään, tiedeviestintään tai vaikkapa vaikuttajaviestintään, kunhan operoit pelotta muillakin kentillä. Arvostamme toimintakenttämme tuntemusta, esimerkiksi Itämeren, ilmastonmuutoksen, yritysyhteistyön tai kestävän maatalouden tematiikan ymmärrystä. Ruotsin kielitaito on toivottavaa, erinomainen englanninkieli välttämätöntä.

Työssämme BSAG:ssa yhdistyvät vesistökysymykset, ilmastonmuutos, luontokato ja maaperän hyvinvointi. Olemme tavoitteiltamme – ja saavutuksiltamme – suuri, mutta kooltamme ketterän pieni säätiö, jossa on matala hierarkia ja sitoutunut työyhteisö. Viestintä on BSAG:n työn ytimessä, ei pelkkä tukitoimi.

Viestintäjohtajana vedät viiden hengen viestintätiimiä ja osallistut käytännön viestintään yhtenä sen jäsenenä. Rautaisen kokemuksen lisäksi odotamme, että olet helposti lähestyttävä ja mukana ’kädet savessa’ tekevä esihenkilö. Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva ja työnkuva kehittyy tekijän mukana. Aloitus 1.3.2022 tai sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi ja palkkatoiveesi viimeistään sunnuntaina 23.1. osoitteeseen pieta.jarva@bsag.fi

Kysy lisää ja ole yhteydessä viestintäjohtaja Pieta Jarvaan 050-3381096
12.1. klo 8–9.30
17.1. klo 12–13
21.1. klo 12.30–14

Lue lisää: BSAG:n johdossa muutoksia

Lue myös

Lue lisää
image/svg+xml