Siirry pääsisältöön

ITÄMERI TARVITSEE VARAINHANKINNAN JA TALOUDEN OSAAJAA!

Uutinen

ASIANTUNTIJA VARAINHANKINTAAN JA TALOUTEEN BALTIC SEA ACTION GROUPIIN

Ajankohta: aloitus elokuun alkupuolella tai sopimuksen mukaan.

Kunnianhimoltaan – ja saavutuksiltaan – suuri, mutta kooltaan ketterän pieni säätiömme hakee ammattitaitoista ja innokasta osaajaa huolehtimaan varainhankinnastamme ja arjen taloudestamme.

Säätiön päämäärä on Itämeren hyvän ekologisen tilan palauttaminen. Teemme yhteistyötä yritysten, päättäjien ja viranomaisten kanssa ennakkoluulottomasti ja koetamme saada liikkeelle kaikki Itämeren pelastamiseen tarvittavat tahot. Käytännön kautta aihepiirimme on laajentunut kestävään ruoantuotantoon sekä ilmastonmuutoksen ja biodiversiteettikadon torjumiseen; nämä ongelmat ja ratkaisut kun kietoutuvat autuaasti yhteen.

Olemme tehneet uusia avauksia muun muassa meriliikenteen päästöjen vähentämiseksi ja vedenalaisen luonnon suojelemiseksi. Lisäksi työllemme kestävän maatalouden parissa on yhä enemmän kysyntää.

Toimintamme on riippuvaista yritys- ja yksityislahjoituksista, joten varainhankinta on meille tärkeää.

Haemme nyt mahtavaan joukkoomme rautaista varainhankinnan ja talouden asiantuntijaa!

Sinulla on kokemusta varainhankinnasta ja osaat löytää säätiömme profiiliin sopivat tyylikkäät varainhankintakeinot. Työsi keskittyy varainhankintaan yrityksiltä ja kansalaisilta, ja pääset kehittämään lahjoituskonseptejamme uusiin ulottuvuuksiin. Ymmärrys ympäristötyöstä katsotaan eduksi.

Talouden puolella tehtävänäsi on toimitusjohtajan tukena vastata säätiön arjen taloushallinnosta ja sen kehittämisestä. Autat myös pienemmässä mittakaavassa muissa hallinnon tehtävissä ja tuet projektipäälliköitä projektiraportoinnissa. Sinulla on käytännön kokemusta organisaation taloushallinnosta – hallitset numerot hyvin ja osaat yksinkertaistaa talouden koukerot. Netvisorin vahva osaaminen katsotaan eduksi.

Tule tekemään kanssamme merkityksellistä ja monipuolista työtä, jossa pääset vaikuttamaan sekä työnkuvaasi että ympäristön tilaan!

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

 

Tehtävä on 1 vuoden määräaikainen, mutta mahdollisuus jatkoon riippuen säätiön rahoituksesta. Hakemukset palkkatoiveineen 10.6. mennessä.

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Michaela Ramm-Schmidt, michaela.ramm-schmidt@bsag.fi, p. +358 40 525 0509.

Soittoajat pe 5.6. klo 11.00–13.00 ja ma 8.6. klo 15.00–17.00

Lue lisää: www.bsag.fi, www.carbonaction.fi

Lue myös

Lue lisää
image/svg+xml