Siirry pääsisältöön

Joulukampanja toi yli 100 000 euroa Itämerelle

Uutinen

Baltic Sea Action Groupin joulukampanja 2013 “Heitä joululahjat Itämereen” keräsi yli 100 000 euroa säätiön Itämeri-työhön. Lähes sata yritystä lahjoitti joulukorttirahansa Itämerelle. Lahjoittaminen on yrityksille tapa toteuttaa yritysvastuuta, ja samalla muistaa asiakkaita ja yhteistyökumppaneita joulun alla.

“Kokonaissumma jäi hieman viime vuoden tuloksen alle mutta olemme erittäin tyytyväisiä, että suurinpirtein yhtä monet yritykset halusivat osallistua kampanjaan”, kertoo BSAG:n asiamies Mathias Bergman.

“Toinen syy iloita on se, että useat yritykset osallistuivat kampanjaan uudelleen heittämällä joululahjansa toista tai kolmatta kertaa ja tukea BSAG:n työtä Itämeren ekologisen tasapainon saavuttamiseksi“, Bergman jatkaa.

Kerätyt varat käytetään Itämeren rehevöitymisen hillitsemiseen, vaarallisten aineiden riskien minimointiin ja turvallisen ja puhtaan merenkulun edistämiseen.

BSAG kiittää lämpimästi kaikkia lahjoittajia. Löydät kaikki yli tuhat euroa lahjoittaneet yritykset iloisesta kalaparvestamme: http://www.joululahjaitamerelle.fi/

Lue myös

Lue lisää
image/svg+xml