Siirry pääsisältöön

Maailman 1. Itämerivesijuoksutapahtuma Lonnassa

Uutinen

Lonnassa järjestetään torstaina 11.7. maailman ensimmäinen merivesijuoksutapahtuma. Tapahtuman tuotto lahjoitetaan kokonaisuudessaan Baltic Sea Action Groupille Itämeren suojelutyöhön.

Hyväntuulinen kesätapahtuma on tarkoitettu jokaiselle Itämeren ystävälle, aikaisemmasta vesijuoksukokemuksesta riippumatta. Osallistua voi yksittäin, kavereiden kanssa tai yritysjoukkueena.  Osallistumismaksu on 10 euroa / yksityishenkilö. Hintaan sisältyy saunan sekä DROPPin ja Saimaan Panimon tarjoama saunajuoma.

Yritykset voivat osallistua tapahtumaan kokoamalla riveistään max. neljän hengen joukkueen. Osallistumismaksu yritykseltä on 250 euroa, ja se sisältää saunan sekä DROPPin ja Saimaan Panimon tarjoamat saunajuomat juoksijoille.

Tapahtuma alkaa klo 14, ja yritysryhmät pääsevät meren aaltoihin klo 15. Merellisten urheilusuoritusten lisäksi Lonnassa on tarjolla tuoreinta Itämeri-tietoa Seppo Knuuttilan opastuksella, sekä musiikkiesityksiä ja rentoa tunnelmaa.

Osallistumalla Lonnan merivesijuoksuun yrityksenne voi yhdistää tyhy-päivän ja Itämeren tukemisen, sekä päästä ihastelemaan hienoa Lonnan saarta!

Tapahtuman Facebook-event löytyy täältä: https://www.facebook.com/events/891004207915583/ ja yritykset voivat ilmoittautua mukaan täällä: https://www.webropolsurveys.com/S/B8C5C08ADA6B06B7.par

 

Lue myös

Lue lisää
image/svg+xml