Siirry pääsisältöön

mcare Oy lahjoittaa osan huhtikuun myyntituotoistaan Itämeren suojelutyöhön

Uutinen

mcare Oy on pohjoismaiden suurin valtuutettu Apple-huolto, ja haluaa vastuullisena yrityksenä olla mukana suojelemassa ympäristöä. Yritys on avannut juuri 7 uutta huoltopistettä ympäri Suomen, ja haluaa lahjoittaa jokaisesta huhtikuun aikana myydystä avajaiskampanjatuotteesta 2 euroa BSAG:n Itämeri-työhön. Lisäksi jokaisesta huhtikuun aikana mcare Oy:lle kierrätettäväksi tuodusta Apple-laitteesta lahjoitetaan 2-5 euroa BSAG:lle.

Elektroniikkalaitteet sisältävät usein bromattuja palonestoaineita. Ne luokitellaan Itämeren eliöitä uhkaaviksi vaarallisiksi aineiksi, sillä ne rikastuvat ravintoketjussa ja vaikuttavat haitallisesti mm. eläinten hormonitoimintaan ja lisääntymiseen. Myös kalaa syövät ihmiset ovat vaarassa saada näistä aineista osansa. Elektroniikkalaitteiden paristot ja akut sisältävät myös erilaisia Itämerelle ja muulle ympäristölle vaarallisia aineita. Muun muassa näistä syistä elektroniikkalaitteiden asianmukainen huoltaminen ja kierrättäminen on Itämerenkin kannalta tarpeellista.

”Älypuhelimilla ja tietokoneilla on nykypäivän ihmisen elämässä iso rooli. Siksi ei ole yhdentekevää, kuinka näitä laitteita huolletaan, ja kuinka vastuullisesti vanhoista laitteista hankkiudutaan eroon. Asianmukaisella huollolla ja kierrätyksellä pidennetään laitteiden elinkaarta ja hyödynnetään vanhat osat uuden luomisessa. Näin ollen teemme mielellämme yhteistyötä mcare Oy:n kanssa, ja olemme ilahtuneita heidän innokkuudestaan auttaa Itämerta”, sanoo BSAG:n yritysyhteistyöjohtaja Michaela Ramm-Schmidt.

”Valitsimme BSAG:n yhteistyökumppaniksi, koska haluamme olla vastuullisempia ja mukana tukemassa Itämeren hyväksi tehtävää työtä. Lajittelemalla oikein ja varmistamalla, että mikään käyttökelpoinen ei mene hukkaan, pidämme yhdessä huolta luonnosta”, toteaa Timo Tarvus mcare Oy:lta.

Lue myös

Lue lisää
image/svg+xml