Siirry pääsisältöön

Ocean Race experiencen Itämeri-sitoumus onnistuneesti päätökseen  

Uutinen Yritysyhteistyö

Elämyspurjehduksien tarjoamiseen erikoistunut Ocean Race experiencen Itämeri-sitoumus on virallisesti päättynyt. Sitoumus aloitettiin jo vuonna 2012. Sitoumuksen ytimessä on ollut tuoda Itämereen ja BSAG:n toimintaan liittyvää tietoutta yrityksen asiakaskunnalle. Toinen tärkeä sitoumuksen osa on ollut vuosittain järjestetyt promootiopurjehdukset BSAG:lle.

Itämereen ja BSAG:n liittyvää tietoutta on jaettu yrityksen asiakaspurjehduksilla. Lisäksi yrityksen Twitter- ja Facebook-tileillä on nostettu Itämereen ja BSAG:n liittyviä julkaisuja. Tietoisuuden lisäämisen tavoitteena on ollut aktivoida toimijoita mukaan BSAG:n Itämeri-työhön.

Promootiopurjehduksia järjestettiin vuosien varrella viisi (vuosina 2013, 2014, 2015, 2016 ja 2017). Purjehdusten kesto oli neljä tuntia ja niihin osallistui BSAG:n kutsumia Itämeri-työn kannalta tärkeitä tahoja, joille ajankohtaisista asioista haluttu kertoa. Yrityksen Tokio II -purjevene on toiminut mainiona alustana verkostoitumisessa. Elämyksen ja faktan yhdistäminen toimii mainiosti jättäen positiivisen muistijäljen uusille yhteistyökumppaneille.

Promootiopurjehdusten kautta BSAG on pystynyt luomaan uusia kumppanuuksia yritysyhteistyön osalta. Purjehdusten aktiiviset vuodet sattuivat aikaan, jolloin ravinteiden kierrätys oli BSAG:n kärkiteema ja siihen liittyviä toimijoita lähdettiin kartoittamaan. Purjehdusten kautta saatiin avattua keskusteluja monien eri toimijoiden kanssa, joiden kanssa Itämeren kannalta tärkeää ravinteiden kierrätystä on edistetty yhdessä.

 

Ocean race experience
Ocean Race experience

 

Lisätietoa Ocean Race experiencen toiminnasta löytyy täältä: https://www.oceanrace60.fi/

Lue myös

Lue lisää
image/svg+xml