Siirry pääsisältöön

Saara Kankaanrinnalle kansainvälinen palkinto ympäristötyöstä

Uutinen

Baltic Sea Action Groupin perustajajäsen ja hallituksen puheenjohtaja Saara Kankaanrinta palkittiin eilen Globe Energy -konferenssissa henkilökohtaisella kunniapalkinnolla kattavasta työstään ilmaston, maaperän, biologisen monimuotoisuuden ja Itämeren hyväksi. Kankaanrinnalle myönnettiin kunniamitali visionäärisestä ja johdonmukaisesta ympäristötyöstä Baltic Sea Action Group -säätiössä, Carbon Action -alustalla sekä useissa yrityksissään.

Globe Energy Award on yksi arvostetuimmista kestävyyspalkinnoista. Konferenssi ja gaala järjestetään tänä vuonna Espoossa. Muita henkilökohtaisen palkinnon saajia olivat tänä vuonna Pöyryn hallituksen ja Climate Leadership Coalitionin puheenjohtaja Henrik Ehrnrooth, Intian parlamentin jäsen ja entinen ympäristöministeri Maneka Gandhi, Global Chamber Platformin presidentti Christoph Leitl ja Rooman klubin varapresidentti Anders Wijkman.

Kankaanrinta on johtava ympäristövaikuttaja, luonnonsuojelulle omistautunut tulisielu. Hän on puheenjohtaja ja perustajana, palkituissa BSAG-säätiössä sekä Carbon action -alustalla. Lisäksi hän on yksi  Q Power Oy:n ja Soilfood Oy:n perustajista.

Perusteluissa todetaan, että ”Kankaanrinnalla on poikkeuksellinen kyky omaksua tietoa eri aloilta ja saada aikaan kokonaisvaltaisia, mutta kohdistettuja toimia. Kankaanrinta on onnistunut mobilisoimaan niin ihmisiä, ideoita kuin resursseja sekä tekemään yhteistyötä yhteiskunnan eri tasoilla kansalaisjärjestöistä liiketoimintaan ja politiikkaan.”

Lue myös

Lue lisää
image/svg+xml