Siirry pääsisältöön

Uusi Itämeri-uimakerho kutsuu nauttimaan merestä

Uutinen

BSAG toivottaa kaikki tervetulleiksi kesän aikana yhteensä kahdeksan kertaa kokoontuvaan Itämeri-uimakerhoon. Uimakerho tarjoaa tilaisuuden nauttia kesäisestä Helsingistä ja Itämerestä sekä tutustua muihin Itämeren ystäviin.

Itämeri-uimakerhon tapaamiset ovat after work -henkisiä epämuodollisia kokoontumisia, ja ne järjestetään joka toinen perjantai klo 17–18.30. Ohjelmaan kuuluu uimista ja rentoa yhdessäoloa. Ensimmäinen Itämeri-uimakerhon tapaaminen on 24.5. Hietaniemen uimarannalla.

Uimakerho kokoontuu joka kerta uudessa paikassa Helsingin rannoilla. Näin kerholaiset pääsevät nauttimaan monipuolisista ja mahdollisesti uusista uimapaikkoista. Kaikki osallistujat saavat uimapassin, josta näkyy kaikki kesän tapaamispaikat. Passiin voi merkitä omat osallistumisensa, ja kaikilla uimakerroilla mukana olleet saavat epävirallisen Itämeri-maisterin tittelin. Käymällä uimassa puolessa paikoista saa puolestaan epävirallisen Itämeri-kandidaatin merkin.

”Suomessa rannikkomme ja kaupunkimme ovat täynnä monipuolisia uimapaikkoja, joihin ihmisillä on vahva suhde. Itämerestä nautitaan niin pikaisten, kesken päivän tapahtuvien pulahdusten merkeissä kuin oikein ajan kanssa. Haluamme tarjota ihmisille mahdollisuuden jakaa näitä erityisiä hetkiä muiden Itämeren merkityksen ymmärtävien kanssa ja innostaa ihmisiä suojelemaan merta kanssamme,” sanoo himouimari ja viestinnän asiantuntija Emma Wickman BSAG:sta.

Itämeri-uimakerho on avoin kaikille

Itämeri-uimakerho on avoin kaikenlaisille uimareille. Uimatreffeille saapuva tarvitsee mukaansa pyyhkeen ja uimapuvun sekä omien toiveidensa mukaan mahdollisesti pientä syötävää ja juotavaa. Lapset ja nuoret ovat tervetulleita huoltajansa seurassa.

Uimarantojen sinilevätilanteet on pyritty ennakoimaan jo uimakerhon tapaamisten suunnittelussa. Tapaamispaikat voivat kuitenkin vielä muuttua huonon sinilevätilanteen vuoksi. BSAG tiedottaa muutoksista somekanavissaan. Uimakerholaiset voivat myös tilata tekstiviestimuistutukset, jotka muistuttavat kokoontumisista sekä tiedottavat mahdollisista poikkeustilanteista. Alta löytyvät kaikki kokoontumisajat ja -paikat. Ennakkoilmoittautumista ei vaadita, ja paikalle voi saapua ja lähteä omien aikataulujen puitteissa.

Perjantai 24.5. klo 17–18:30 – Hietaniemen uimaranta
Perjantai 7.6. klo 17–18:30 – Seurasaaren uimaranta
Torstai 20.6. klo 17–18:30 – Lapinlahden ranta (huom. tämä kerta on peruutettu) 
Perjantai 5.7. klo 17–18:30 – Kivinokan uimaranta 
Perjantai 19.7. klo 17–18:30 – Veijarivuoren uimaranta 
Perjantai 2.8. klo 17–18:30 – Kallahdenniemen uimaranta 
Perjantai 16.8. klo 17–18:30 – Tervasaaren mattolaituri 
Perjantai 30.8. klo 17–18:30 – Mustikkamaan uimaranta 

OTA YHTEYTTÄ

Emma Wickman

Viestintäasiantuntija

+358 40 530 9535

emma.wickman@bsag.fi

Lue myös

Lue lisää
image/svg+xml