Siirry pääsisältöön

Uusi johtokaksikko ruoriin BSAG:ssa maaliskuun alusta

Uutinen

BSAG:ta toimitusjohtajan työparina vuodesta 2018 luotsannut sisältöjohtaja Laura Höijer siirtyy säätiön toimitusjohtajaksi. Työparikseen hän saa BSAG:n viestintää pitkään vetäneen Pieta Jarvan, joka aloittaa BSAG:n strategiajohtajana. Säätiölle ollaan valitsemassa uutta viestintäjohtajaa.

”Olemme kokeilleet BSAG:ssa johtojaparin taktiikkaa ja todenneet sen erittäin toimivaksi. Näin toimitusjohtajan työ ei irtaudu käytännöstä liikaa vaan aikaa riittää hallinnon lisäksi myös sisältötyöhön. Toinen vastuunkantaja ja pallottelupari on arjessa arvokas voimavara”, Laura Höijer kiittelee.

”Yhteistyö nyt töitä vähentävän Michaelan kanssa oli erittäin antoisaa ja olen iloinen, että saan jatkaa työparityöskentelyä Pietan kanssa”, Höijer toteaa.

Toimitusjohtaja Laura Höijer (oik.) ja strategiajohtaja Pieta Jarva (vas.) nauttivat hiiliviljellystä ohrapuurosta Qvidjan tilalla Paraisilla.

Kolme vuotta säätiössä toiminut toimitusjohtaja Michaela Ramm-Schmidt luopuu tehtävästään omasta aloitteestaan ja vähentää työtuntejaan. Hän siirtyy johtavaksi asiantuntijaksi osa-aikaisella työsopimuksella.

”Olen iloinen, että jatkamme kaikki kolme työtä yhdessä, roolit vain hieman vaihtuvat ja tehtävät kiertävät. Muutos tuntuu varsin luontevalta. Viestintä on BSAG:n työssä keskiössä, joten olen osallistunut linjakeskusteluihin jo pitkään”, Pieta Jarva kertoo,

”Haluamme BSAG:ssa näyttää käytännön kautta, että muutos on mahdollista. Tapahtui se sitten pellolla, rahtilaivan jätehuollossa tai lainsäädännössä. Korostan aina, että taitava viestintä mahdollistaa paitsi tekojen onnistumisen myös niiden skaalauksen. Toiminnan on seistävä kuitenkin aina vankasti tutkitussa tiedossa. Siksi Lauran vahva tutkimuksellinen tausta on juuri sopiva, jotta oikeat kysymykset tulevat joka kerta esitettyä”, Jarva iloitsee.

”Säätiössä on töissä eri alojen timanttisia ammattilaisia. Pystymme tukeutumaan toistemme osaamiseen. Ja tarvittaessa pyydämme apua asiantuntijoilta verkostossamme. Tiivis yhteistyö sidosryhmiemme, kuten tutkijoiden, yritysten edustajien ja viljelijöiden kanssa tuottaa oivalluksia joka päivä. On kiehtovaa huomata, miten yhteiskunnan joka kolkassa on linkkejä Itämeren pelastamiseen sekä luontokadon ja ilmastonmuutoksen hillintään”, Laura Höijer jatkaa.

Michaela Ramm-Schmidt jatkaa yritysvastuun saralla myös omassa yrityksessään, jolle riittää nyt enemmän aikaa. ”Koen, että minulla on vielä paljon annettavaa BSAG:n yritysyhteistyössä ja samaan aikaan haluan lähteä viemään BSAG:lla ollessani kiteytyneitä oppeja eteenpäin, myös oman yritykseni kautta. On hienoa, että voin jatkaa säätiössä sivutoimisesti ja samalla olla varma, että säätiö on erinomaisissa käsissä”, Ramm-Schmidt toteaa.

Lue myös

Lue lisää
image/svg+xml