Tee kertalahjoitus

Auta ainutlaatuista mertamme toipumaan.

Sijoita ja auta Itämerta

Laita raha töihin itsesi ja Itämeren hyväksi.

Tee yrityslahjoitus

Sadat yritykset ja organisaatiot auttavat kanssamme Itämerta. Tervetuloa mukaan!

Juhlista merkkipäivääsi

Juhlapäivä tulossa ja kaapit täynnä tavaraa? Toivo lahjaksi puhtaampaa Itämerta! Ohjaa muistamiset meremme pelastustyöhön.

Koulukeräykset Itämerelle

Järjestä koulussasi Itämeri-päivä. Osallistu päivätyökeräykseen tai Itämeri-kävelyyn meremme hyväksi.

Itämeri tarvitsee apuasi.

Itämeri on kriittisessä tilassa – sitä pidetään yhtenä maailman saastuneimmista meristä. Itämeri voidaan vielä pelastaa, mutta toimiin on ryhdyttävä heti.

Itämeren vakavimmat ongelmat ovat rehevöityminen, ilmastonmuutos ja lajiston monimuotoisuuden väheneminen. Nämä ongelmat ovat kietoutuneet yhteen.

BSAG katsoo Itämeren ongelmia kokonaisvaltaisesti. Emme lääkitse oireita vaan pureudumme juurisyihin. Edistämme tieteeseen perustuvia, monihyötyisiä ratkaisuja. Juuri nyt työmme painottuu kolmelle alueelle: viemme eteenpäin uudistavaa hiiliviljelyä, suojelemme meriluonnon monimuotoisuutta ja hillitsemme meriliikenteen ravinnepäästöjä. Lue lisää työstämme nettisivuilta  ja toimintakertomuksesta.

Kukaan ei voi pelastaa Itämerta yksinään. BSAG käynnistää uusia toimia ja tuo yhteen tarvittavat tahot tutkijoista yrityksiin ja päättäjistä viranomaisiin. Kaikki yhteiskunnan sektorit tarvitaan mukaan ratkaisemaan ympäristökriisiä.

Sinun lahjoituksesi on tärkeä osa yhteistyötä ainutlaatuisen Itämeren pelastamiseksi. Sydämellinen kiitos tuestasi!

 

Lisätietoja lahjoittamisesta:
Elina Ranta, varainhankintapäällikkö
elina.ranta@bsag.fi, +358 40 7199 719

 

Tilaa BSAG-uutiskirje

Pidä itsesi ajan tasalla uusimmissa Itämereen liittyvissä kysymyksissä.
Uutiskirjeemme ilmestyy 2 kertaa vuodessa.

Rahankeräyslupa:  Elävä Itämeri säätiöllä (BSAG) on Poliisihallituksen myöntämä rahankeräyslupa RA/2021/1295. Lupa on voimassa 8.10.2021 alkaen toistaiseksi, koko Suomessa pois lukien Ahvenanmaa. Lahjoitukset käytetään Itämeren ekologisen tasapainon palauttamiseen.

Lahjoita