Siirry pääsisältöön

NATURCOM – JUUSON JUURIVOIMA HOITAA MAATA JA MERTA 

Rojalti, Yrityslahjoitus

Suomalaisen nurmen asiantuntija Naturcomin rojaltikampanjassa jo tuote itsessään auttaa Itämerta, ja sen myynnistä kertyvä lahjoitus on kirsikka kakun päällä.  

Laajaa kiinnostusta herättänyt Juuson Juurivoima -nurmiseos on lähtenyt voimakkaaseen kasvuun kauran aluskasvina jo perustamisvuonna.

Yhteistyön ytimessä maaperän hiilensidontaa ja rakennetta parantava seos

Naturcom on kehittänyt yhdessä hiiliviljelykouluttaja Juuso Joonan kanssa monipuolisen Juuson Juurivoima -nurmiseoksen.

Naturcom lahjoittaa BSAG:n Itämeri-työhön 50 senttiä jokaista myytyä Juuson Juurivoima -siemenkiloa kohden. BSAG:n ja Naturcomin yhteistyö alkoi vuonna 2021.

Nurmiseos herätti heti laajaa innostusta

Juuson Juurivoima -nurmiseoksen avulla viljelijä voi maksimoida maaperän hiilensidonnan ja korjata maaperän rakennetta. Tämä on eduksi niin maaperälle, ilmastolle kuin Itämerelle.

Maaperää parantava nurmiseos herätti heti paljon kiinnostusta, ja jo ensimmäisenä kampanjakeväänä se myytiin nopeasti loppuun. 

Juuson Juurivoima -nurmiseos on ennakkoluuloton ja rohkea vaihtoehto ympäristötietoiselle viljelijälle. Näillä sanoilla kuvailisin myös BSAG:n toimintaa, jonka kanssa yhteistyön aloittaminen oli helppoa ja luontevaa. Olemme erittäin tyytyväisiä kampanjaan ja yhteistyöhön.

Timo Mäkinen, toimitusjohtaja, Naturcom Oy

Ota yhteyttä

Elina Ranta

Varainhankintapäällikkö

+358 40 719 9719

elina.ranta@bsag.fi

Nicholas Wardi

Projektipäällikkö, yritysyhteistyö

+358 50 367 5616

nicholas.wardi@bsag.fi

Tutustu kumppaneihimme

image/svg+xml