Siirry pääsisältöön

NATURCOM – JUUSON JUURIVOIMA HOITAA MAATA JA MERTA 

Rojalti, Yrityslahjoitus

Suomalaisen nurmen asiantuntija Naturcomin rojaltikampanjassa jo tuote itsessään auttaa Itämerta. Juuson Juurivoiman myynnistä kertyvä lahjoitus on kirsikka kakun päällä.  

Laajaa kiinnostusta herättänyt Juuson Juurivoima -nurmiseos on lähtenyt voimakkaaseen kasvuun kauran aluskasvina jo perustamisvuonna.

Yhteistyön ytimessä maaperän hiilensidontaa ja rakennetta parantava seos

Naturcom on kehittänyt yhdessä hiiliviljelykouluttaja Juuso Joonan kanssa monipuolisen Juuson Juurivoima -nurmiseoksen.

Naturcom lahjoittaa BSAG:n Itämeri-työhön 50 senttiä jokaista myytyä Juuson Juurivoima -siemenkiloa kohden. BSAG:n ja Naturcomin yhteistyö alkoi vuonna 2021.

Nurmiseos herätti heti laajaa innostusta

Juuson Juurivoima -nurmiseoksen avulla viljelijä voi maksimoida maaperän hiilensidonnan ja korjata maaperän rakennetta. Tämä on eduksi niin maaperälle, ilmastolle kuin Itämerelle.

Maaperää parantava nurmiseos herätti heti paljon kiinnostusta, ja jo ensimmäisenä kampanjakeväänä se myytiin nopeasti loppuun. 

Kolmen vuoden aikana Naturcom ja Juuson Juurivoimaa kylväneet viljelijät ovat yhdessä kartuttaneet komean 12 200 euron lahjoituspotin Itämeren pelastamiseen.

Juuson Juurivoima -nurmiseos on ennakkoluuloton ja rohkea vaihtoehto ympäristötietoiselle viljelijälle. Näillä sanoilla kuvailisin myös BSAG:n toimintaa, joten yhteistyön aloittaminen oli helppoa ja luontevaa. Olemme erittäin tyytyväisiä kampanjaan ja yhteistyöhön.

Timo Mäkinen, toimitusjohtaja, Naturcom Oy

Ota yhteyttä

Elina Ranta

Varainhankintapäällikkö

+358 40 719 9719

elina.ranta@bsag.fi

Sofia Seivo

Yritysyhteistyön suunnittelija

+358 40 664 1625

sofia.seivo@bsag.fi

Tutustu kumppaneihimme

image/svg+xml