Siirry pääsisältöön

Linn Engström

,

Linn Engström toimii suojelukoordinaattorina BSAG:n meriluonnon monimuotoisuuden suojelua edistävässä Elävä Itämeri -hankkeessa.

Meribiologina Linnin erikoisosaamiseen kuuluu mm. Itämeren ekologia ja meriluonnonsuojelu. Vankka tausta vedenalaisissa meriluonnon inventoinneissa antaa Linnille vahvan tuntemuksen eri vedenalaisista luontotyypeistä, lajeista ja meriluonnon tilasta.   

”Itämeressä on vielä upeita ja monimuotoisia vedenalaisia ympäristöjä – ne tarvitsevat oikein kohdistettua suojelua ja seurantaa, jotta myös tulevaisuudessa voidaan nauttia Itämeren kirjavasta kauneudesta ja ekosysteemipalveluista. Kannustan, että jokainen vilkaisee pinnan alle lähialueillaan. Miltä siellä näyttää, ja huomaatko muutoksia? Jokainen voi tehdä jotain Itämeren vuoksi, toimenpiteitä on monta. Tärkeintä on, että aloittaa jostain.” 

Linn on valmistunut filosofian maisteriksi Åbo Akademista, pääaineena ympäristö- ja meribiologia. Sivuaneena hän on opiskellut kestävää kehitystä.

Linn pitää joogasta, kiipeilystä, retkeilystä ja sukeltamisesta. Luonnossa liikkuminen ja pienten asioiden ihaileminen sekä metsässä että vedenpinnan alla on Linnin mukaan parasta ajanvietettä. 

OTA YHTEYTTÄ

Linn Engström

Suojelukoordinaattori, meriluonnon monimuotoisuus

+358 40 041 0878

linn.engstrom@bsag.fi

image/svg+xml