Siirry pääsisältöön

BSAG etsii metsäosaajaa

Uutinen

Tunnetko metsätalouden toimintakentän ja oletko motivoitunut löytämään ratkaisuja yhdessä erilaisten toimijoiden kanssa? Itämeri ja kunnianhimoinen säätiömme Baltic Sea Action Group etsii metsäosaajaa, jolla on aito kiinnostus vaikuttaa luonnon tilaan sekä peloton suhtautuminen haasteisiin.

Baltic Sea Action Groupin päämäärä on Itämeren hyvän ekologisen tilan palauttaminen. Teemme yhteistyötä mm. yritysten, päättäjien, tutkijoiden, viljelijöiden ja viranomaisten kanssa. Kokoamme ennakkoluulottomasti yhteen kaikki Itämeren pelastamiseen tarvittavat tahot.

Nyt etsimme joukkoomme metsäosaajaa, jolla on monipuolista kokemusta ja kyky rakentaa uutta. Tehtävänäsi projektipäällikkönä on suunnitella ja käynnistää uutta toimintaa metsätalouden vesistövaikutuksien minimoimiseksi BSAG:n muiden asiantuntijoiden tuella.

Kokemuksesi voi olla painottunut vesistövaikutuksiin, metsätalouteen tai vaikka metsäekologiaan. Tärkeintä on kyky ymmärtää kokonaisuuksia ja palastella siitä käytännön toimenpiteitä muutoksen aikaansaamiseksi.

Mitä odotamme?

Odotamme vankkaa ymmärrystä suomalaisen metsätalouden toimintakentästä ja kipupisteistä sekä näkemystä rakentavan yhteistyön saavuttamiseksi. Tutkimustietoon pohjaaminen on sinulle luontevaa ja tunnet alan säädösympäristöä.

Arvostamme käytännön metsänhoidon tuntemusta sekä paloa luonnon tilan parantamiseen.

Työssämme BSAG:ssa yhdistyvät vesistökysymykset, ilmastonmuutos, luontokato ja maaperän hyvinvointi. Olemme tavoitteiltamme – ja saavutuksiltamme – suuri, mutta kooltamme ketterän pieni säätiö, jossa on matala hierarkia ja sitoutunut työyhteisö.

Työsi vaatii ideointikykyä, itsenäisyyttä ja pääset myös vaikuttamaan sen sisältöön, kun uutta kokonaisuutta rakennetaan.  Työ on vakituinen ja palkka 3600–4000 €/kk riippuen kokemuksesta.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi viimeistään torstaina 11.1.2024 osoitteeseen pieta.jarva@bsag.fi.

Kysy lisää ja ole yhteydessä Pieta Jarva +358 50 3381096 

pe 5.1. klo 9-12

ma 8.1. klo 14.30-17

Ensimmäisen kierroksen haastattelut pidetään 22.1.ja 23.1.

OTA YHTEYTTÄ

Pieta Jarva

Strategiajohtaja

+358 50 338 1096

pieta.jarva@bsag.fi

Lue myös

Lue lisää
image/svg+xml