Siirry pääsisältöön

Itämeri sai 156 000 joululahjaa

Uutinen

95 yritystä ja organisaatiota sekä sadat yksityishenkilöt lahjoittivat elämää Itämerelle. BSAG:n joulukampanja tuotti yli 156 000 euroa ainoan meremme pelastustyöhön.

Joululahja Itämerelle -kampanja innosti Itämeren avuksi runsaasti uusia lahjoittajia. Toisaalta meremme auttaminen on monelle pitkäaikainen sydämen asia ja jopa perinne.

Esimerkiksi Sweco Finland Oy on jo useiden vuosien ajan lahjoittanut asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden joulukortteihin ja -lahjoihin varatut rahat BSAG:n Itämeri-työhön. 

Kestävät ratkaisut ovat Swecon liiketoiminnan ytimessä. Siksi meille on tärkeää, että myös tukemme kohdistuu arvojemme mukaiselle, vastuulliselle kohteelle. BSAG tekee tärkeää käytännön työtä Itämeren pelastamiseksi, luontokadon torjumiseksi ja ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi, ja nämä ovat keskeisiä tavoitteita myös Swecon asiantuntijoiden työssä.

Sanna Huopio, viestintäjohtaja, Sweco

Yhteistyö moninkertaistaa lahjoitusten vaikuttavuuden

Kukaan ei pysty pelastamaan Itämerta yksinään, mutta yhteisvoimin voimme tehokkaasti suojella vedenalaista monimuotoisuutta, vähentää meriliikenteen ja ruuantuotannon ravinnekuormitusta Itämereen ja edistää hiiltä sitovaa maanviljelyä.

Siksi BSAG toimii laajassa yhteistyössä tutkijoiden, yritysten, päättäjien, viranomaisten ja viljelijöiden kanssa. Lahjoittajien tuki mahdollistaa toiminnan, ja yhteistyöllä lahjoituseuron vaikutus moninkertaistuu.

”Sydämellinen kiitos jokaiselle lahjoittajalle! Itämeren rehevöityminen, ilmastonmuutos ja luontokato kietoutuvat yhteen suureksi ympäristökriisiksi, jossa kaikki vaikuttaa kaikkeen. Siksi Itämeren auttaminen on myös ilmastoteko ja luonnon monimuotoisuuden suojelua. Joululahja Itämerelle on siis joululahja koko planeetalle ja kaikille sen asukkaille”, herkistyy BSAG:n varainhankintapäällikkö Elina Ranta.

Katso joulukampanjan kaikki yritys- ja organisaatiolahjoittajat joululahjaitamerelle.fi

OTA YHTEYTTÄ

Elina Ranta

Varainhankintapäällikkö

+358 40 719 9719

elina.ranta@bsag.fi

Elena Belle

Palvelup​äällikkö; Varainhankinta

+358 40 775 0686

elena.belle@bsag.fi

Lue myös

Lue lisää
image/svg+xml