Siirry pääsisältöön

Ennätystulos! Sadat yritykset ja yksityishenkilöt antoivat joululahjan Itämerelle

Uutinen Yritysyhteistyö

BSAG:n Eläköön Itämeri -joulukampanja tuotti 298 000 euroa lahjoituksia. Kampanjaennätys ryskyi rikki, kun 170 yritystä ja organisaatiota sekä sadat yksityishenkilöt lähtivät auttamaan Itämerta.  

Pandemia rajoituksineen on nostanut lähiluonnon sille kuuluvaan arvoon ja suomalaisten sydämiin. Ainoa meremme on aarre, joka halutaan säilyttää itselle ja lapsille. Niinpä joulupaketteihin käärittiin tavaran sijasta elämää Itämerelle. Ennestään tuttujen lahjoittajien lisäksi tuli mukaan paljon uusia Itämeren auttajia. 

Enento Group osallistui kampanjaan jo toista kertaa: 

”Meillä on perinteenä valita lahjoituskohde yhdessä kaikkien yli neljänsadan kollegan kanssa, äänestäen itse tekemiemme ehdotusten perusteella. Olemme pohjoismainen yhtiö, ja Itämeri on meille kaikille rakas, konkreettinen kohde, josta haluamme pitää huolta”, Enento Groupin markkinointi- ja viestintäjohtaja Victoria Preger kuvailee. 

Lahjoitukset ovat BSAG:n toiminnalle olennaisen tärkeitä. Lahjoitusvarat käytetään yhteistyöhön, jolloin niiden vaikutus moninkertaistuu.  

”Kukaan ei voi pelastaa Itämerta yksinään, mutta yhteistyöllä voidaan saavuttaa suuria. Kaikkia tarvitaan, ja Itämeri-työhön lahjoittaminen on yksi erinomainen tapa osallistua. Sydämellinen kiitos jokaiselle lahjoittajalle arvokkaasta tuestanne”, BSAG:n toimitusjohtaja Michaela Ramm-Schmidt iloitsee.

Lahjoittajien tuella BSAG jatkaa työtään Itämeren ekologisen tasapainon palauttamiseksi. Neljännes meremme pohjasta on elotonta. Se tarkoittaa, että kolme neljännestä on yhä elossa. Itämeri voidaan vielä pelastaa, mutta actionilla on jo kiire. 

Joulukampanjan suurimmista lahjoituksista riemuittiin videoilla sosiaalisessa mediassa. Katso riemuvideot: 

YIT
Neste
Enento Group
Cargotec 
HPP Asianajotoimisto 

Katso lahjoittaneet yritykset  joululahjaitamerelle.fi. 

 

Lue myös

Lue lisää
image/svg+xml