Siirry pääsisältöön

BSAG rekrytoi – Oletko meidän uusi projektikoordinaattorimme?

Uutinen

Baltic Sea Action Group on vuonna 2008 Suomessa perustettu voittoa tavoittelematon säätiö, jossa työskentelee tällä hetkellä noin 20 asiantuntijaa. Tavoitteemme on palauttaa Itämeri hyvään ekologiseen tilaan muuttuvissa ilmasto-olosuhteissa. Käynnistämme uusia toimia ja tuomme yhteen tarvittavat tahot tutkijoista yrityksiin ja päättäjistä viranomaisiin. Työmme painottuu kolmelle alueelle: edistämme uudistavaa maataloutta ja vastuullista merenkulkua sekä suojelemme meriluonnon monimuotoisuutta.

 

PROJEKTIKOORDINAATTORI
Vastuullisen merenkulun hankkeeseen 

Vastuullisen merenkulun hankkeemme keskittyy merenkulusta aiheutuvien ympäristövaikutusten vähentämiseen erityisesti rehevöittävien päästöjen osalta. Etsimme vapaaehtoisia toimia, joilla jätteiden purku satamiin olisi laivoille mahdollisimman helppoa ja houkuttelevaa. Parannamme tiedonkulkua, jotta Itämerellä liikkuvilla laivoilla huomioitaisiin Itämeren erityisolosuhteet.  

Haemme merenkulun ammattilaista,

jolla on työkokemusta esimerkiksi laivalta, satamasta tai varustamostaTehtäväsi on skaalata Vastuullisen merenkulun hanke koko Itämeren alueelle. Tehtävässä onnistuaksesi sinulla tulee olla hyvä kokonaiskäsitys merenkulun toimintakentästäTyössäsi kartoitat koko Itämeren alueelta oikeat toimijat ja tuot heidät mukaan hankkeeseen. Teet laajaa yhteistyö merenkulun toimijoiden, yritysten, etujärjestöjen ja viranomaisten kanssa. Työparinasi on meriliikenteen projektijohtaja ja tukenasi koko mahtava työyhteisömme.   

Toivomme sinulta 

 T on yhden vuoden määräaikainen projekti, jonka aloitusajankohta on sovittavissa. Toimistomme sijaitsee Espoon Keilaniemessämutta etätyö on mahdollista. Koronatilanteen salliessa työ saattaa sisältää matkustamista.  

Lisätietoja tehtävästä antaa 

Projektijohtaja Elisa Mikkolainen 040 660 1829 
pe 26.02. klo 10-12,
ti 02.03. 
klo 14-15 ja
pe 12.03. 
klo 10-12. 
 

Lähetä hakemuksesi 

palkkatoiveineen viimeistään 17.03.2021. elisa.mikkolainen@bsag.fi 

 

Lisätietoja säätiöstä ja
Vastuullinen merenkulku -hankkeesta 

Lue myös

Lue lisää
image/svg+xml