ALOITTEENTEKIJÄ
JA YHTEENSAATTAJA

Ongelmat ratkeavat, kun tietoa ja osaamista jaetaan. BSAG vauhdittaa Itämeri-työtä etsimällä ja kokoamalla yhteen Itämeren pelastamiseen tarvittavat yritykset, tutkijat, poliitikot sekä kaikki muut tahot.

Keskiössä

Ohrapelto Itämeren valuma-alueella

Kestävä maatalous

Maatalouden toimilla voidaan vaikuttaa Itämereen ja ilmastoon. Hiilen sitominen ilmakehästä maaperään on keino hillitä ilmastonmuutosta. Maaperän kunnon parantaminen ja ravinteiden kestävä kierrätys vähentävät päästöjä vesistöihin. BSAG tekee yhteistyötä maanviljelijöiden kanssa mm. Carbon Action -alustalla.

Majakka Itämeressä

Meriliikenteen päästöt

Itämeri on yksi maailman vilkkaimmin liikennöidyistä meristä. Säädösten tiukentumisesta huolimatta mereen päätyy suuria määriä ravinteita harmaiden vesien ja ruokajätteen mukana. Päästöjä voidaan vähentää tekemällä rakentavaa yhteistyötä alan toimijoiden kanssa.

Rakkolevää Itämeren pohjassa

Vedenalainen monimuotoisuus

Itämeren pinnan alla elää monimuotoinen lajisto. Monimuotoisuus auttaa ekosysteemiä kestämään siihen kohdistuvia muutoksia, mutta muutokset myös uhkaavat lajirunsautta. Meren monimuotoisuuden suojelemiseksi tarvitaan konkreettisia toimenpiteitä.

Sitoumuspankki

Sitoumus on teko tai prosessi, jolla on positiivinen vaikutus Itämereen.
Analysoimme ongelmat ja tuomme yhteen niiden
korjaamiseen tarvittavat tahot.

Selaa sitoumuspankkia ja katso mitä yli 250 organisaatiota tekevät Itämeren hyväksi!

Tilaa uutiskirje

Pidä itsesi ajan tasalla uusimmissa Itämereen liittyvissä kysymyksissä.

Lahjoita