Siirry pääsisältöön

Roskaa kuin rahaa! Siemensin henkilöstö Itämeren apuna

Uutinen

Siemensin henkilökunta ploggasi meloen merenrantoja puhtaiksi ja kerrytti samalla komean lahjoituspotin meriluonnon suojeluun.

Löytyihän sieltä yhtä sun toista! Siemensin henkilöstö keräsi vaikuttavan määrän roskaa pois Helsingin rannoilta. kuva: Siemens

Siemensin henkilöstötapahtuma Action Day on nimensä veroinen. Tänä vuonna päivää vietettiin merellisissä tunnelmissa, kun kymmenet innokkaat siemensläiset hyppäsivät kanootteihin ja meloivat keräämään roskaa Itämeren rannoilta.

Samalla he auttoivat merta toisellakin tapaa: Kerätyn roskamäärän perusteella Siemens Oy lahjoitti 2500 euroa BSAG:n työhön Itämeren vedenalaisen luonnon suojelemiseksi.

Haluamme luoda yrityskulttuuria, jossa tehdään yhdessä töitä hyvän asian puolesta. BSAG valikoitui lahjoituskohteeksi, sillä säätiö tekee uskottavaa ja luotettavaa työtä Itämeren hyväksi.

Jani Kivinen, kestävän kehityksen trainee, Siemens

Satulasta kukkaruukkuun

Ploggaamalla Siemensin porukka pääsi omin käsin auttamaan Itämerta. Roskasaaliin määrä ja laatu myös havahdutti huomaamaan meren tilan. Kanootteihin poimittiin kaikkea purkkapussista stryroksilevyyn ja aurausviitasta kukkaruukkuun. Yllättävin löytö oli polkupyörän satula.

Kuten siemensläisten roskasaaliskin todistaa, suuri osa meriroskasta tulee maalta. Siksi Itämerta voi auttaa paitsi ploggausmelonnalla, myös maalta käsin. Jokainen maasta poimittu roska ennaltaehkäisee meren roskaantumista.

Ploggaus jatkuu!

Siemensin henkilöstö jatkaa ponnistelujaan Itämeren puolesta. Tulevana syksylle ja ensi keväälle on suunnitteilla omat ploggaustapahtumat kaikille Siemensin Baltian maiden konttoreille.

Sydämellinen kiitos Siemensille ja henkilöstölle arvokkaasta avusta. Ploggaus on hieno esimerkki siitä, että Itämerta voi auttaa ihan arkisillakin teoilla, jotka ovat hyväksi myös ihmisten terveydelle.

Irina Niinivaara, yritysyhteistyöpäällikkö, BSAG

OTA YHTEYTTÄ

Irina Niinivaara

Yritysyhteistyöpäällikkö 26.4.2024 asti.

Elina Ranta

Varainhankintapäällikkö

+358 40 719 9719

elina.ranta@bsag.fi

Lue myös

Lue lisää
image/svg+xml