Siirry pääsisältöön

Yhteistyö alkoi: Robert’s Coffee ja kahvikansa Itämeren avuksi

Uutinen Yritysyhteistyö

Robert’s Coffee lahjoittaa jokaisesta myydystä tuplaespressosta yhden sentin BSAG:n työhön Itämeren pelastamiseksi.

Itämerellä on Robert’s Coffeelle erityinen merkitys. Nuori Robert Paulig toimi perheen miesten purjehdusreissuilla kahvivastaavana ja ymmärsi tuoreen kahvin voiman juuri purjeveneen pienessä kajuutassa. Oivallukset johtivat vuosia myöhemmin oman gourmet-paahtimon ja kahvilaketjun perustamiseen.

Alkaneen yhteistyön myötä Robert’s Coffeen ja Itämeren yhteys syvenee entisestään. Lahjoituksellaan Robert’s Coffee turvaa BSAG:n Itämeri-työn jatkuvuutta, ja samalla myös kahvinjanoiset asiakkaat pääsevät mukaan actioniin ainutlaatuisen meremme pelastamiseksi.

”Ympäristö ja ympäristövastuullisuus on meille Robert’s Coffeessa erittäin tärkeää. Haluamme koko ajan kehittyä ja yrittää löytää keinoja toimia vielä vastuullisemmin. Aina voi parantaa! Kahvilayrittäjät ja asiakkaat ovat ottaneet lämpimästi vastaan yhteistyön BSAG:n kanssa, Itämeri on meille kaikille niin rakas ja tärkeä”, Robert’s Coffeen luova johtaja Henrika Paulig kuvailee. 

Itämeri pelastuu joukkovoimalla

BSAG käyttää lahjoitusvarat Itämeren ongelmien ratkaisemiseen yhteistyöllä. Yhteistyö on vipu, joka moninkertaistaa lahjoituksen vaikuttavuuden.

”Tässä kumppanuudessa kiteytyy hienosti BSAG:n ajatus pelastaa Itämeri joukkovoimalla. Robert’s Coffee ja asiakkaat keräävät yhdessä varoja, joiden turvin tehdään yhteisvoimin tekoja meremme tervehdyttämiseksi. Itämeri tarvitsee meitä kaikkia, ja jokainen voi tehdä jotain. Lähdemme suurella innolla ja kiitollisuudella yhteistyöhön Robert’s Coffeen ja koko kahvikansan kanssa”, BSAG:n varainhankintapäällikkö Elina Ranta iloitsee.

 

Lue myös

Lue lisää
image/svg+xml