Siirry pääsisältöön

Hankkija – täsmäviljelystä työkaluja uudistavaan maatalouteen

Carbon Action, Itämeri-sitoumus

Täsmäviljely on Hankkijan erityisosaamista ja yritys käyttää sitä yhtenä tärkeänä työkaluna uudistavassa viljelyssä.

Vähemmän kuormitusta ympäristölle

Kattavassa Itämeri-sitoumuksessaan Hankkija keskittyy edistämään maan kasvukunnon mittaamista ja parantamista sekä uudistavan viljelyn periaatteita ja ympäristökuormituksen vähentämistä. Lisäksi Hankkija kehittää valikoimaansa tukemaan maaperä- ja kasvinviljelytiedon käyttämistä entistä laajemmin viljelyssä.

Ammattiosaamisesta pidetään hyvä huoli

Hankkijan omien asiantuntijoiden, kuten kehityspäälliköiden, tuoteryhmäpäälliköiden ja myyjien kouluttaminen on avainasemassa. Näin myös asiakkaat pääsevät oivaltamaan uudistavan viljelyn mahdollisuudet tilan toiminnassa.

Yhteistyöllä uusia tuotteita ja palveluja

Hankkija arvostaa ja aktiivisesti suunnittelee ruokaketjun yritysten välistä yhteistyötä. Esimerkiksi uudistavasti viljellyt rehuseokset ja ravinteiden kiertotaloutta hyödyntävät ratkaisut voivat syntyä vain yritysten yhteistyössä.

Carbon Action -yhteistyö auttaa meitä tuomaan osaamistamme entistä laajempaan käyttöön yhteisten päämäärien eteen. Tuote- ja palvelukehityksessämme olemme löytäneet moderniin teknologiaan perustuvia ratkaisuja, joilla on selkeä vaikutus eri tuotantosuuntien ympäristötehokkuuteen.

Lumi Parviainen, vastuullisuustyön koordinaattori, Hankkija

Ota yhteyttä

Tanya Santalahti

Erityisasiantuntija, yritysyhteistyö; uudistava maatalous

+358 50 550 3240

tanya.santalahti@bsag.fi

Sofia Seivo

Yritysyhteistyön suunnittelija

+358 40 664 1625

sofia.seivo@bsag.fi

Tutustu kumppaneihimme

image/svg+xml