Siirry pääsisältöön

PERHELEIPURI SALONEN – SAARISTOLAISNAPEILLA LAHJOITUS ITÄMERELLE 

Rojalti, Yrityslahjoitus

Leipomotuotteistaan tunnetun Perheleipuri Salosen kesäkampanja vauhditti Saaristolaisnappien myyntiä ja tuotti komean lahjoituksen Itämeri-työhön. 

Kesällä 2020 Saaristolaisnappeja syömällä oli mahdollisuus osallistua Itämeren pelastustyöhön. Perheleipuri Salonen lahjoitti 10 senttiä kustakin myydystä leipäpussista BSAG:n Itämeri-työhön.

Saaristolaisnapeilla varoja Itämeren pelastustyöhön

Perheleipuri Salonen järjesti kesällä 2020 Eläköön Itämeri! -kampanjan, jossa osa myytyjen Saaristolaisnappi-pussien hinnasta lahjoitettiin Itämeren pelastustyöhön. 

Kesäkampanja lähti hienosti käyntiin, kun asiakkaat huomasivat kampanjan kaupoissa ja lähtivät innolla mukaan. Myös kauppiaat ja leipäosaston hoitajat tilasivat Saaristolaisnappeja enemmän ja asettelivat tuotteita paremmille paikoille.  

6,5 miljoonaa haukkausta Itämeren hyväksi

Perheleipuri Salonen myi kampanjan aikana kaikkiaan 1,6 miljoonaa Saaristolaisnappia ja kokosi yhdessä asiakkaidensa kanssa 10 000 euron lahjoituksen BSAG:n Itämeri-työhön. 

Lahjoituksiin perustuvat yhteistyömuodot turvaavat BSAG:n Itämeri-työn jatkuvuuden ja mahdollistavat toiminnan pitkäjänteisen suunnittelun. 

Olin seurannut mediassa BSAG:n toimia, ammattimaisuutta ja asiantuntemusta. Vakuutuin siitä, että BSAG:n kautta meidän apumme menee varmasti oikeisiin asioihin. Ja tietysti meillä on tämä tuote, johon sopii hyvin saaristoaiheinen kampanja.

Juha Salonen, toimitusjohtaja, Perheleipuri Salonen

Ota yhteyttä

Elina Ranta

Varainhankintapäällikkö

+358 40 719 9719

elina.ranta@bsag.fi

Tutustu kumppaneihimme

image/svg+xml