Siirry pääsisältöön

BERNER – TUOTTEITA JA PALVELUJA UUDISTAVAN VILJELYN TUEKSI  

Itämeri-sitoumus, Rojalti, Yrityslahjoitus, Carbon Action

Kotimaisista ja kansainvälisistä brändeistä tunnettu Berner edistää uudistavaa viljelyä kehittämällä tuotteitaan maaperän kasvukunnon parantamiseksi.   

Kansainvälisesti tunnettu suomalainen perheyritys Berner on sitoutunut selvittämään ja kehittämään ravinteiden kierrätysmahdollisuuksia laajemmin sekä kotipuutarhan että maanviljelyn kestävän kehityksen puolesta.

Perheyritys sitoutuu edistämään kestävää kehitystä

Vuonna 2017 yhteistyön BSAG:n kanssa aloittanut Berner on sitoutunut toiminnassaan kestävän kehityksen edistämiseen, ympäristövaikutusten minimoimiseen ja uusien ympäristöystävällisten tuotteiden ja palveluiden kehittämiseen.

Berner on tehnyt kaksi Itämeri-sitoumusta, joista ensimmäinen keskittyi ravinteiden kierrätykseen ja toinen uudistavan viljelyn edistämiseen.

Ensimmäisen sitoumuksen myötä kierrätysravinteita omalla tuotemerkillä  

Bernerin ensimmäinen Itämeri-sitoumus keskittyi ravinteiden kestävään kierrätykseen. Osana sitoumusta Berner julkaisi kierrätysravinteita sisältävän GreenCare Ympäristön Ystävä -puutarhalannoitteen yhteistyössä BSAG:n kanssa.

Puutarhalannoitteen valmistusketju raaka-aineiden hankinnasta valmiin tuotteen pakkaukseen on mahdollisimman ympäristöystävällinen. Jokaisesta myydystä Ympäristön Ystävä -tuotteesta Berner lahjoittaa osan BSAG:n Itämeri-työhön.

Berner jatkaa edelleen uusien kierrätysravinnetuotteiden kehittämistä.  

Toisessa sitoumuksessa uutta tietoa tuotekehitykseen  

Toisessa Itämeri-sitoumuksessaan Berner sitoutuu viestimään uudistavasta viljelystä sisäisesti ja sidosryhmilleen.

Bernerin tavoitteena on oman henkilökunnan osaamisen lisääminen maaperän kasvukunnon parantamiseen ja hiilensidontaan liittyen.

Lisäksi Berner sitoutuu käyttämään uutta tietoa Viljelijän Berner -tuoteportfolionsa kehittämisessä siten, että se tukee maaperän kasvukuntoa ja hiilensidontaa edistäviä viljelymenetelmiä.  

On hienoa, että meillä on mahdollisuus Carbon Action -alustan kautta syventää yhteistyötämme entisestään BSAG:n kanssa. Suomalaisen maatalouskaupan asiantuntevana ja vahvana toimijana meillä on myös hyvät edellytykset lisätä hiiliviljelyyn liittyvää tietoisuutta ja osaamista.

Kalle Erkkola, liiketoimintajohtaja, Viljelijän Berner

OTA YHTEYTTÄ

Tanya Santalahti

Erityisasiantuntija, yritysyhteistyö; uudistava maatalous

+358 50 550 3240

tanya.santalahti@bsag.fi

Tutustu kumppaneihimme

image/svg+xml