Siirry pääsisältöön

BSAG:n joulukampanja on alkanut

Uutinen

Heitä joululahjat Itämereen

Mari Ylipää pisti itsensä likoon Itämeren hyväksi

Vuosittainen joulukampanja Itämeren hyväksi sai lentävän lähdön kun näyttelijä ja laulaja Maria Ylipää lupautui mukaan kampanjaan. Ensitöikseen Ylipää teki lähempää tuttavuutta Itämeren kanssa hyppäämällä kymmenen asteiseen veteen Ravintola Löylyn laiturilta Helsingin Hernesaaressa. Kampanjavideoon kuvattu pulahdus oli Itämeren tilasta huolestuneelle näyttelijälle mahdollisuus auttaa omalla osaamisellaan.

”Kampanjan spiikkeihin ja videontekoon osallistuminen oli minulle erittäin mieluinen tehtävä. Toivottavasti saamme tällä yritykset lähtemään mukaan!” Ylipää sanoo.

Heitä joululahjat Itämereen -kampanjan tavoite on osallistuttaa yritykset suojelutyöhön mahdollisimman vaivattomasti: lahjoittamalla joulutervehdyksiin budjetoidut varat Itämeren hyväksi. Kiitokseksi lahjoittajat saavat sähköisiä joulutervehdysmateriaaleja yhteiskumppanien muistamiseen.

Kerätyt varat menevät BSAG:n Itämeri-työhön erityisesti rehevöittävien ravinnevuotojen minimointiin ja ravinteiden kierrätyksen edistämiseen BSAG tekee tiivistä yhteistyötä yritysten kanssa etsien yritysten ydintoiminnasta keinoja vaikuttaa Itämeren ja ympäristön tilaan. Joulukampanjalla on tärkeä rooli lahjoitusvaroin toimivan säätiön Itämeri-työn rahoituksessa. Usealle yritykselle se on myös yksi askel toiminnassa meren hyväksi.

Raikkaan kampanjan takana on pitkään Itämeri-työtä tehnyt Suunnittelutoimisto Taivas.

Maria Ylipää hyppää Itämereen: https://youtu.be/fMZkSN3KXyQ

Lue myös

Lue lisää
image/svg+xml