Siirry pääsisältöön

Legistumin sitoumus auttaa Itämeren pelastamiseen liittyviä yrityksiä oikeudellisissa asioissa

Uutinen

Asianajotoimisto Legistum on sitoutunut tukemaan Itämeren pelastustyötä lahjoittamalla itämeren suojelua edesauttaville yrityksille maksutta juridisia palveluja tai koulutusta 8 tuntia per yritys. Itämeren suojelua tukevat yritykset arvioidaan sekä valitaan Legistumin yhteistyökumppani YritysHelsingin kautta, minkä jälkeen potentiaaliset yritykset ohjataan asianajotoimiston maksuttomaan alkuneuvontaan.

Legistum sitoutuu myös tarjoamaan Baltic Sea Action Groupille maksuttomia oikeudellisia palveluja 2 päivää vuodessa. Tämä auttaa BSAG:n organisaatiota toiminnan järjestämisessä sekä sopimusten laatimisessa. Sitoumus pitää sisällään juridista konsultointia sekä oikeudellisiin asioihin liittyvää koulutusta.

Asianajotoimisto Legistum Oy on liikejuridiikkaan painottunut asiantuntijatalo. Legistum tarjoaa sekä liikejuridiikan että perhe- ja perintöjuridiikan palveluita niin arkipäivän lakiasioissa kuin myös vaativissa yritysjärjestelyissäkin. Vuonna 2000 perustetulla asianajotoimistolla on toimistoja sekä Suomessa että Virossa.​

Lue myös

Lue lisää
image/svg+xml