Siirry pääsisältöön

Merkittävä merkkipäivälahjoitus Baltic Sea Action Groupille

Uutinen

​Ramirent Groupin konsernijohtaja Magnus Rosén on ohjannut 50-vuotismerkkipäivälahjoitukset Baltic Sea Action Groupin Itämeri-työn tukemiseksi. Ramirent Groupin sidosryhmät ja asiakkaat lahjoittivat yli 13 000 euroa Rosénin merkkipäivän yhteydessä marraskuun lopussa.
”Itämeren ympärysvaltiot ovat Ramirentin ydinmarkkina-aluetta. Haluamme yhdessä asiakkaidemme, tavarantoimittajiemme ja muiden sidosryhmiemme kanssa suojella Itämerta ja nähdä sen kukoistavan. Sen vuoksi päätimme ohjata merkkipäivälahjoitukset Baltic Sea Action Groupille. Ramirentin liiketoiminta on ympäristöystävällistä, sillä kannustamme vuokraamaan kalustoa ostamisen sijaan”, konsernijohtaja Magnus Rosén toteaa.

“Lahjoitukset toimitusjohtaja Magnus Rosénin merkkipäivän kunniaksi tukevat BSAG:n työtä rehevöitymisen, vaarallisten aineiden ja turvallisen merenkulun parissa”, BSAG:n kehitysjohtaja Anna Kotsalo-Mustonen toteaa.

Merkkipäivämuistamisten ohjaaminen juhlapäivänä on yksi tapa tukea Itämeren hyväksi tehtävää työtä. Lisätietoa merkkipäivälahjoittamisesta: https://www.bsag.fi/fi/lahjoita/Pages/merkkipaivalahjoitus.aspx​

Lue myös

Lue lisää
image/svg+xml