Siirry pääsisältöön

Päivätyökeräys Itämerelle!

Uutinen
Baltic Sea Action Groupin päivätyökeräyskampanja Itämeren pelastamiseksi käynnistyi tänään. Päivätyökeräykseen (tunnetaan myös nimellä ”taksvärkki”) osallistuvat oppilaat tekevät töitä yhden päivän ajan koulun ulkopuolella ja työnsä tuoton he saavat lahjoittaa valitsemalleen keräyskohteelle.

Kannustammekin nyt kaikkia kouluja toimimaan Itämeren hyväksi ja toteuttamaan päivätyökeräyksen BSAG:n Itämeri-työn tukemiseksi. Yhteisenä tavoitteenamme on Itämeren ekologisen tasapainon palauttaminen, jotta myös tulevat sukupolvet voivat nauttia elämästä Itämeren rannoilla.

Päivätyökeräyksellä kerätyt varat ohjataan BSAG:n työhön Itämeren rehevöitymisen hillitsemiseksi, vaarallisten aineiden riskien minimoimiseksi ja turvallisen merenkulun edistämiseksi.

Teemaan liittyen koulut voivat pitää myös opetuksellisen tai toiminnallisen Itämeri-päivän, johon löytyy sisältöehdotuksia päivätyökeräyssivuiltamme. Päivän tarkoituksena on motivoida oppilaita toimimaan Itämeren hyväksi, kertoa heille keräyskohteesta sekä auttaa osallistujia ymmärtämään meren hälyttävä tilanne.

Toivomme lämpimästi, että kaikki koulut lähtevät tukemaan Itämeri-työtämme ryhtymällä päivätyökeräykseen. Itämeri ei voi enää odottaa – kaikkien apua tarvitaan nyt!

​​​​​​​​

Voit tutustua päivätyökeräyssivuihimme suomeksi​ tai ruotsiksi!

Lue myös

Lue lisää
image/svg+xml