Siirry pääsisältöön

STADA NORDIC – ROJALTIKAMPANJALLA HYVINVOINTIA ASIAKKAILLE JA APUA ITÄMERELLE

Rojalti, Yrityslahjoitus

Lääketeollisuuden tukkukauppa STADA Nordic on kerännyt Dermalog-emulsiovoiteella huikean Itämeri-lahjoituksen jo vuodesta 2019 alkaen. 

Dermalog-voidetta ostamalla asiakas tukee BSAG:n Itämeri-työtä.

Rojaltiyhteistyötä vuodesta 2019

STADA Nordic aloitti yhteistyön BSAG:n kanssa vuonna 2019, jolloin yritys toteutti ensimmäisen rojaltiyhteistyökampanjansa. Kiinnostus rojaltikumppanuuteen heräsi yrityksen osallistuttua BSAG:n joulukampanjaan.  

Lahjoituksiin perustuvat yhteistyömuodot ovat hyvin tärkeitä ja turvaavat BSAG:n Itämeri-työn jatkuvuuden. 

Ympäristövastuullinen kampanjatuote  

Jo kolmena vuonna järjestetyn rojaltikampanjan tuotteeksi STADA Nordic valitsi Dermalog-tuotesarjan emulsiovoiteen. Dermalog-sarjalle on myönnetty Joutsenmerkki eli pohjoismainen ympäristömerkki. 

Yritys lahjoittaa jokaisesta myydystä Dermalog emulsiovoiteesta 0,30 euroa BSAG:n Itämeri-työhön ja osallistaa näin myös yrityksen asiakkaat Itämeren suojeluun. 

Itämeri on meille kaikille tärkeä ja sen tulevaisuus vaikuttaa myös kaikkien meidän tulevaisuuteemme. Tämän vuoksi yhteistyö BSAG:n kanssa tuntui sopivalta niin STADAlle kuin Joutsenmerkitylle Dermalog-ihonhoitosarjalle. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön, ja kiitokset kuuluvat myös kaikille Dermalog-kampanjaan osallistuneille.

Nina Söderbäck, markkinointivastaava, STADA Nordic, Suomi

Ota yhteyttä

Elina Ranta

Varainhankintapäällikkö

+358 40 719 9719

elina.ranta@bsag.fi

Sofia Seivo

Yritysyhteistyön suunnittelija

+358 40 664 1625

sofia.seivo@bsag.fi

Tutustu MUIHIN kumppaneihimme

image/svg+xml